Вулкани - По пътя на лавата...

Какво са вулканите? Вместилища на злото, бушуващата сила на живота или работилници, в които римския бог Вулкан изработвал оръжията на боговете? Да потърсим отговорите като поемем заедно по пътя на лавата.

Вулканите на Африка - гореща лава в люлката на живота.

2590

Исландия - най-големият остров в света, възникнал изцяло в резултат на вулканична дейност.

1290

Помпей пази гнева на Везувий...Този интересен тур започва от известният вулкан Везувий, разрушил римските градове Помпей и Херкуланеум

880

Насладете се на живописния архипелаг от вулканични острови. Посещение на най-големия остров Липари, Стромболи, Вулкано, Салина и Панареа

1380

10 дневен тур от Атина до остров Кос и вулканичния остров Нисирос...

1380

24 - 28 дневно пътешествие до най-зрелищните вулкани в Хавай - Вануату - Нова Зеландия и Индонезия

8690

Гватемала - страната с най-висока плътност на активни вулкани на Замята!

3600

Еолските острови сa не само един от най-важните вулканични райони в света, но и много благодатно място за комбиниране на активно катерене с пълноценни почивки, на страхотна храна със зареждащ и отпускащ островен живот. На Стромболи може да видите един от най-активните вулкани в света - Стромболи - наричан още "Фарът на Тиренско море" заради непрекъснатите си изригвания. На Вулканичния остров ще бъдете впечатлени от сюрреалистичния свят на вулканични пари, кратери и горещи извори на плажа. Липари ви очаква с оживения си средновековен чар.

2580

Невероятно пътешествие до живата лава на Конго и горилите на Руанда.

4050

Уникална експедиция до Етиопия и най-ниското и горещо място на Земята - Данакилската депресия - 130 м под морското равнище.

3100