Стил на пътуване с Етна Тур

Ще полагаме всички усилия, за да удовлетворим нашите клиенти, посрещайки техните нужди и очаквания.

Вдъхновени от нашите партньори, лидери в създаването на приключения, Етна Тур налага утвърдени и изключително интересни програми на българския пазар, които включват нестандартен подход при избора на средства за предвижване по време на всяко едно пътешествие.
Ще продължаваме да полагаме всички усилия, за да удовлетворим нашите клиенти, посрещайки техните нужди и очаквания.

Експедиции:
Нашите сухопътни Експедиции предлагат забавен, икономичен и вълнуващ начин да получите истински усещания за приключение в Южна Америка, Източна и Южна Африка. Предлагаме Ви пътуване с висококачествено, специално конструирано за целта превозно средство, в което ще пътувате комфортно през пресечен ландшафт и разнообразни терени. Моля, имайте предвид, че сухоземните ни Експедиции понякога може да включват някои трудности, които не са свързани с другите ни стилове на пътуване. Тези експедиции са популярни сред младите хора, които са достатъчно активни и свободомислещи. Ако обичате природата и умеете да се наслаждавате на средата, която предлага лагеруването на открито, тогава тези обиколки са подходящи за вас. Нашите експедиции са подходящи за хора на възраст между 18 и 60 години (препоръчителната максимална възраст е 65 години). Ако имате някакви въпроси относно това, моля да се свържете с нас.
overland

Приключенски турове:
Нашите приключенски турове са проектирани, така че пътуването по време на престоя Ви във всяка конкретна държава да става посредством предлагания местен транспорт (градски автобуси, такси, лодки, пеша и т.н.) Този подход осигурява страхотно приключение и възможност за туристите да усетят пълноценно местната култура и да се насладят максимално от срещите с местните хора. Хората, които пътуват по този начин очакват повече от стандартните елементи на всеки тур - настаняване, транспорт, програма и маршрут. Този тип туристи се надяват на истинско преживяване, неочаквани събития и културно разбирателство. Приключенските турове предлагат възможности за невероятни снимки, изключителна природа и страхотни приятелства, създадени по време на истинско приключение. По време на нашите приключение Вие се превръщате в истински участник, а не просто зрител. Може да се наложи, да имате определено ниво на физическа подготовка, ако се очакват по-дълги преходи, колоездене или други активни дейности. Имате възможността да направите своя собствена промяна по време на тура. Имате достатъчно свободно време по време на пътуванията, за да се насладите на екскурзии по желание или да намерите тихо кафе и да гледате на света от високо.
adventure

Бюджетни пътешествия:
Всеки младеж, който иска да пътува в компанията на други млади хора, да се забавлява и да открие съмишленици ще се влюби в този стил на пътуване. Нашите бюджетни турове имат за цел да ви обединят с други хора, търсещи приключения от цял свят, които имат сходни на вашите интереси и страсти. Можете да бъдете сигурни, че бюджетния тур ще Ви сближи с хора на Вашата възраст. Бюджетните пътешествия са подходящи за хора на възраст между 18 и 35 години. Ако имате някакви въпроси относно това, моля да се свържете с нас.
Ние поддържаме цената на този тип пътуване ниска, защото искаме да можете да изберете вашите собствени дейности и да създадете пътуване, което подхожда на вашата личност и бюджет.
budget