Best Offer

Насладете се на магията на Източна Азия с Етна Тур...

1019

Ако разполагате с малко време и винаги сте искали да изследвате Югоизточна Азия, това малко осем дневно бижу е вашето перфектно въведение във Виетнам, Камбоджа и Тайланд.

639

В страната на известните раджпути и махараджи с техните великолепни постройки и омайващо приказни градове

639

Насладете се на величествените горили в планините на Уганда и националния парк Масай Мара. Гарантиран тур!!! Националния парк Масай Мара, посещение на масайско село, лодка по Нил, парка с горилите и езерото Буньони.

2219

Нашата експедиция в най-южната част на Патагония ще ви заплени със зашеметяващите ледници и изумрудено зелените езера на Аржентина и Чили

1099

Великден и майски празници в Анталия - Алания- 5 нощувки в Хотел 4* на база All Inclusive, с включен транспорт!

199

Подарете си приказна екскурзия до най-красивите балкански градове - Без нощни преходи! Охрид, Сараево, Дубровник и Белград! Автобусна програма...

279

ЕТНА ТУР ще ви заведе до 18-те най-добри места в света за плуване с акули!

200

Еолските острови сa не само един от най-важните вулканични райони в света, но и много благодатно място за комбиниране на активно катерене с пълноценни почивки, на страхотна храна със зареждащ и отпускащ островен живот. На Стромболи може да видите един от най-активните вулкани в света - Стромболи - наричан още "Фарът на Тиренско море" заради непрекъснатите си изригвания. На Вулканичния остров ще бъдете впечатлени от сюрреалистичния свят на вулканични пари, кратери и горещи извори на плажа. Липари ви очаква с оживения си средновековен чар.

2580

Една невероятно красива новела с участието на Агата Кристи, Рузвелт, Мустафа Кемал Ататюрк, Линдберг и Лорънс Арабски.

1650