Нестандартни предложения

Един различен начин за преодоляване на разстояния, един различен аспект, от който светът изглежда не толкова познат, но достатъчно обаятелен.

Етна и Таормина
Вулканът Етна е един от най- активните вулкани в света. Извисява се на около 3350 метра надморска височина и е най- високият активен вулкан в Европа. Регистрират се изригвания от няколко милиона години. Този вулкан има повече от 400 кратера. За древните гърци, връх Етна бил Бог на огъня и дом на еднооките чудовища, известни като Циклопите. Етна предлага отлични условия за ски през зимните месеци и възможности за чудесни разходки през лятото.

70

Черноморски перли - Гарантиран тур - 20 дни: Бургас, Истанбул, Самсун, Трабзон, Батуми, Сочи, Керч, Ялта, Севастопол, Одеса, Констанца и Варна

2496

Нестандартно, разнородно и увлекателно пътуване на територията на континента Южна Америка. Започвайки и завършвайки в Кито, това приключение обхваща цяла Южна Америка в един голям кръг от горе до долу и навсякъде по средата.
11111

15139

Научете най-добрите техники за самооцеляване от най-известния английски пътешественик и приключенец Беър Грилс.

2260

Nomadic Berber Migration - Най-добрият тур с настаняване в берберско семейство. Ще имате уникалната възможност да се присъедините към годишната берберска миграция в Мароко.

1090

38 нощи/39 дни из Намибия, Южна Африка, Лесото, Ботсвана и Замбия. Африка е раят на пътешественика, с прекрасната си комбинация от изобилие на дива природа и приятелски настроени хора, обширни простори и внушителен релеф, шумни градове и традиционни селища

2989

Едно различно пътуване - от най-високо разположената столица в света Ла Пас през Йезуитските руини в Тринидад до известния Игуасу и Рио де Жанейро...

1730

Бели пясъчни плажове, очарователни колониални градове и колоритни съвременни мегаполиси. Пътуване из седем невероятни държави за 49 дни - Мексико, Белиз, Гватемала, Хондурас, Никарагуа, Коста Рика и Панама.

5170

От технологично напредналата и препълнена с хора столица Токио, през прекрасно запазения стар град Такаяма, до красивите планински пейзажи. Япония е земя на очарователни контрасти. Насладете се на един автентичен начин на живот в този кратък, но изключително интересен тур на съвременна Япония.

1539

Една невероятно красива новела с участието на Агата Кристи, Рузвелт, Мустафа Кемал Ататюрк, Линдберг и Лорънс Арабски.

1650