Нова Off-Road дестинация от София до Гибралтар

760

Гибралтар е задморска територия на Великобритания в най-южната част на Пиренейския полуостров, включваща Гибралтарската скала и пясъчен провлак, съединяващ скалата с Пиренейския полуостров. Заема ключова стратегическа позиция над Гибралтарския проток между Средиземно море с Атлантическия океан. Намира се на скалистия Гибралтарски полуостров в най-южния край на Пиренейския полуостров. На север граничи с Испания, на изток - със Средиземно море, на юг - с Гибралтарския проток (отделящ го от Северна Африка), на запад - с Гибралтарския залив. Площ - 6,5 кв.км. Координати: 36°08′ с. ш. и 5°21′ з.д. Гибралтар е единственото място в Европа, където живеят диви маймуни от вида маготи. Според местно поверие Гибралтар ще остане британски дотогава, докато е жива поне една маймуна.

Програма:

Превъзходно функционираща система на Toyota Land Rover 4x4.

1 Ден:
Тръгване от София – 800 км- Загреб – сити тур и нощувка;

2 Ден:
Закуска, Загреб – Генуа – 800 км - сити тур и нощувка;

3 Ден:
Закуска, Генуа – Барселона – 850 км - сити тур и нощувка;

4 Ден:
Закуска, Барселона – Гибралтар -1160 км, настаняване в хотел Caleta 4* (sea view)
5 нощувки на база BB.

Пет дни с невероятни маршрути и обиколки, изпълнени с много адреналин и емоция. Групата се движи по уникално красиви, добре подбрани маршрути и научава много за навигирането в екстремни условия. Съотношение на водач:гид 3:1 (Rider:Guide ratio), 4x4 помощни превозни средства (support vehicles), оказване на техническа и първа помощ, планиране на маршрут и навигационна инфраструктура.

целогодишно

Допълнителна информация:

Турът е предназначен за почитатели на off-road приключения с малък или средно голям опит, които не са шофирали досега в Гибралтар. Той позволява на участниците да натрупат солиден опит в различна среда с умерено темпо и без натиска на дългото целодневно шофиране и преодоляването на големи дистанции.

Пакетната цена включва:

  • настаняване
  • климатизиран луксозен хотел с басейн и включени закуска и вечеря
  • планиране на маршрута и организиране на групата
  • съотношение на водач:гид 3:1 (Rider:Guide ratio), 4x4 помощни превозни средства (support vehicles), оказване на техническа и първа помощ, гориво, обяд във вид на пикник, планиране на маршрут и навигационна инфраструктура
  • всички превозни средства са спортни модели на Toyota, нови за всеки сезон

Пакетната цена не включва:

  • задължителни персонална медицинска застраховка и застраховка за пътуване
  • всякаква допълнителна консумация на храни и напитки
  • повреди, нанесени на наетите превозни средства