Сбъднете мечтата си и скочете с парашут!

350
лв

Skydive Bulgaria - Парашутни скокове – тандем, от 3000 метра с Етна Тур ...

Ако и Вие искате да сте от щастливците, сбъднали мечтата си да скочат с парашут, заповядайте при нас!
Всеки от вас може да скочи с тандем или да започне своя курс на обучение в професионална школа за парашутисти. Етна Тур и партньорите ни от професионалното училище за парашутисти в Монтана Ви очакват всеки уикенд на летището! Всички желаещи за скокове могат да заповядат още рано призори, тъй като ние работим от 8:00 сутринта. Ако прогнозите са добри, взимайте маратонките, а за останалото ще се погрижим ние.

От София до летището в Монтана ще се придвижим с луксозен миниван на Етна Тур, а там заедно с нашите партньори ще сбъднем и най-екстремното ви желание.

всеки уикенд

Допълнителна информация:

Парашутен скок в тандем с инструктор - 350 лева (видео 120.00 лв)
tandem
Вашият тандеминструктор ще Ви обясни всичко, което трябва да знаете в 15 минутен кратък брифинг, след което Вие ще облечете подходящо за скока облекло (гащеризон) и специалната тандемна збруя. Ще Ви бъдат дадени специални очила за защита на Вашите очи . Бъдете спокойни, нашите инструктори са опитни и добре обучени и използват сертифицирана екипировка. След това Вие и вашият тандем инструктор ще се качите на самолета, който ще се изкачи на необходимата за скока височина (полетът трае около 15-20 мин.). По време на изкачването тандемпилотът ще закачи вашата збруя за своята и след като достигнете необходимата височина, двамата ще напуснете самолета. Ние скачаме от 3200 метра над земната повърхност. Ще се наслаждавате на 40 секундно свободно падане с около 200 км/ч. На 1500 м инструкторът ще отвори парашута и заедно ще полетите 6-8 мин. с отворен парашут, който Вие може да опитате да управлявате. Малко преди да кацнете, Вашият инструктор отново ще поеме управлението на парашута, за да се приземите на земята меко и безопасно.
След кацането може да се насладите на поздравленията на Вашите приятели и роднини.
По желание целия скок от подготовката до приземяването ще бъде заснет с камера и записан на DVD
Курс начална подготовка Static line jump (автоматично отваряне на парашута) - 350 лева
Всеки скок след теорията до получаване на лиценз - 70 лева
static line jump
Курсът е с различна продължителност в зависимост от успеваемостта на обучаемия. След кратка теория за устройството на парашута, начина му за управление и как да се приземите безопасно, сте готови да направите първияте си скокове. Те обикновенно са от 1000 метра и отварянето на парашута става посредством автоматично въже. Ще бъдете оборудван с радиостанция, чрез която Вашият инструктор ще Ви напътства от земята за Вашето безопасно приземяване. Приблизително на 7-мия или 8-мия скок, ако Вашият инструктор прецени, че сте готови, ще преминете на ръчно отваряне на парашута.
Успоредно с Вашето усъвършенстване височината на скока Ви ще се увеличава и Вие ще започнете да се учите как да контролирате позицията на тялото си във въздуха. Приблизтелно след 25-ти скок и положен изпит, Вие може да получите лиценз А, който ще Ви даде правото да изпълнявате самостоятелни парашутни скокове във всяка една дропзона по света.
Ако сте решили, че това е Вашият начин да станете истински професионалист, започнете още от днес!
За да започнете курса, е необходим медицински протокол и задължително ЕКГ.

Курс Accelerated FreeFall (AFF) – 2600 лева
free
Метод, идеален за всеки, който иска да изпита истинското свободно падане и скок с парашут. AFF курса е най-бързия и безопасен начин да бъдете въведени в света на свободното падане. В този курс ще научите не само как да контролирате и управлявате парашута си, но и как да контролирате своято тяло по време на свободното падане.
След теоретичната подготовка, по време на първите си скокове, ще бъдете подпомаган от двама инструктори по целия път от скока от самолета, след което те ще Ви помагат да задържите тялото си в правилната позиция във въздуха, до отварянето на Вашия парашут. Те ще Ви научат на всичко, от което имате нужда, за да сте в състояние да скочите само с един инструктор, а по-късно и сам.
Вие ще можете да контролирате тялото си при свободното падане, при отварянето на парашута, и без проблеми безопасно да се приземите. Обучението завършва след успешно завършване на 8те задачи, което означава най-малко 7 скока. Всеки скок ще бъде записани от операторите, които ще са във въздуха заедно с Вас. Този видео запис ще бъде от голяма полза както за Вас, така и за Вашите инструктори, за да може да анализират скока. Скоковете се провеждат от 3200 метра над земната повърхност, което предполага около 40 секунди свободно падане. След преминаване на обучението, успешно завършилите могат да скачат сами, като инструкторът само ги наблюдава.
AFF е най-бързият начин да се научите как да контролирате тялото си по време на свободното падане и по този начин да се справите със скоковете от 3,2 км, които най-често са и най-любимите. След AFF курса, всеки може да скача самостоятелно, под надзора на инструктор и с течение на времето да придобие повече опит в една или повече от парашутните дисциплини, по негов избор. Това е най-добрия и най-бързия начин да започнете реално да скачанте с парашут.
За да започнете курса, е необходим медицински протокол и задължително ЕКГ.

  • Ако имате нужда от повече информация, пишете ни или се обадете на нашите телефони!