Романтично бягство на Малдивите

2923

ANANTARA DHIGU MALDIVES *****

http://dhigu-maldives.anantara.com/default.aspx

Зареждащи с енергия морски пейзажи. Екзотични бягства от ежедневието. Луск в рая.

Земя в едно от райските кътчета на Малдивите, заобиколена от тюркоазени води. Поплувайте рано сутринта в басейна пред вилата си, разположена непосредствено над водите на океана. Каяк до пустинен остров е друга възможност за забавление. Позволете на красотата на Anantara Dhigu да докосне душата и тялото Ви на Малдивите.

Anantara Dhigu Resort & Spa се намира на остров Дигу/Dhigu/ в южния атол Malé и на около 35 минути с моторна лодка от международното летище на Малдивите.

Стилните и луксозни вили над водата и на брега ограждат спокойни лагуни. Отпразнувайте романтиката в живота си в Анантара, където ще откриете най-истинското бягство на тропически остров с брилянтни коралови рифове и водни забавления и спортове. В спа комплекса на Anantara Dhigu Resort & Spa може да се насладите на масаж докато през прозрачния под се взирате в изумително пъстрите риби в лагуната. Потопете се в лукса и безпогрешния стил на услугите в Anantara Dhigu Resort & Spa.

Открийте своя собствен плаж на едно от последните местенца в света, чиято девственост и райски блясък са все още съхранени.

Този частен курорт разполага със собствена плажна ивица. Луксозните вили умело съчетават местен чар с модерни удобства.

ВИЛИТЕ:

Deluxe Sunrise/Sunset Beachfront Villa:
Отдайте се на блаженство в една от 68-те Deluxe Beachfront Villas, които напомнят за идилично бунгало в Малдивски курорт. Изберете вила с гледка към залеза или към изгрева и оставате погледа си да се рее над вечно променящите се оттенъци на Малдивското море. Успокойте грижите си във terrazzo вана за двама. В края на изпълнения със слънце ден се охладете на външния душ и се отпуснете на терасата, само на няколко крачки от вълшебната лагуна.

Deluxe Sunset Beachfront Pool Villa
Излежавайте се на широкия плаж, помързелувайте в басейна или тропическата градина следобяд, всико това в уединението на усамотеното си островно убежище.
Вили от типа Deluxe Sunset Beachfront Pool Villa са широки, изградени върху площ от 162 кв.м. всяка. Предназначението им е да глезят сетивата на гостите си. Потопете се за дълго в собствената си terrazzo вана с орхидеи, гмурнете се в блещукащите води на басейна. Или се отпуснете на собственатата си плажна ивица. При залез слънце се отдайте на пълна романтика като отпивате шампанско в уединението на своята вила.

Deluxe Sunset Pool Villa
Десетте стилни вили от типа Deluxe Sunset Pool Villa предлагат просторен лукс върху площ от 180 кв.м. Събуждайте се всяка сутрин в разкошно легло king-size. Доловете първите проблясъци на Малдивското слънце през обилната зеленина, обграждаща частната Ви резиденция. Слезте по стълбите от спалнята си и се потопете в частния си басейн. Прекарайте един спокоен ден в райската романтика на острова, а после се оттеглете в плажния дек на собствената си вила, за да се насладите на залеза.

Deluxe Sunset Family Pool Villa
Четирите вили от типа Deluxe Sunset Family Pool Villas предлагат съвършено уединение и изключително луксозни удобства. Имат площ от 400 кв.м. и се състоят от две спални, всяка със собствена баня. Разходете се по дека на своя плаж и вижте спиращия духа изгрев над Индийския океан. Насладете се дните с хората, които обичате и се отпуснете в частния си басейн с разгръщането на Малдивския ден. И когато залезът обещае една магическа вечер, поглезете се с кухня от най-висок клас, освежавана от морския бриз.

Over-Water Bungalow
Anantara Veli

Блаженствайте, обградени от съвременен декор в своето просторно бунгало от 62 кв.м., разположено в много уединена част от тропическия рай, с дървен под и плетен покрив. Малдивски тъкани покриват леглото Ви и Ви канят да направите същото. Тропически цветя и ухание на жасмин се носят в елегантната Ви баня. Излезте на терасата и се насладете на кораловата градина или потопете краката си в нежните води на лагуната.

Deluxe Over-Water Bungalow
Anantara Veli

Влезте в бунгало с площ 92 кв. м. и очарователен плетен покрив. Вашето бунгало Deluxe Over-Water Bungalow е Вашия личния храм над разкошните морски пейзажи. Настанете се в луксозната вана terrazzo за двама над лагуната. Отпуснете се на удобно канапе на терасата за слънчеви бани или в зоната за релакс. Няма по-идилично място от това райско кътче, където да се наслаждавате на почивката си и да споделяте вълшебните мигове с любимите си хора.

11 Януари - 7 Май 2015
8 Май - 31 Юли 2015

Допълнителна информация:

Цената включва:

  • 7 нощувки със закуска и обяд в Deluxe Sunrise Beachfront Villa;
  • кошница с плодове и напитка за "Добре дошли" при пристигане.

Цената не включва:

  • самолетен билет;
  • лични разходи.

Пакетна цена за 7 нощувки в Deluxe Sunrise Beachfront Villa за периода 1 Октомври - 19 Дек. 2010 : 3054 евро
Пакетна цена за 7 нощувки в Deluxe Sunrise Beachfront Villa за периода 20 Дек. - 10 Януари 7508 евро
Пакетна цена за 7 нощувки в Deluxe Sunrise Beachfront Villa за периода 11 Януари - 7 Май 3623 евро
Пакетна цена за 7 нощувки в Deluxe Sunrise Beachfront Villa за периода 8 Май - 31 2923 евро
Пакетна цена за 7 нощувки в Deluxe Sunrise Beachfront Villa за периода 1 Август - 31 Август 3903 евро
Пакетна цена за 7 нощувки в Deluxe Sunrise Beachfront Villa за периода 1 Септември - 30 Септ. 2923 евро