Един различен тийм-билдинг в Турция

505

ГЬОКЧЕАДА - Небесния остров

Гьокчеада (или Имрос на гръцки) е най-големият турски остров с дължина 31 км и широчина 13 км. Атмосферата на острова ни връща в миналото. Природата е абсолютно девствена, а деветте села, част от които гръцки, са повече от автентични.

Какво е това?

Не просто тийм-билдинг под формата на пикник в планината и игри на „Робинзон”, адаптирани за колектива от офиса, а истински хапки живот в естествена среда, изпитания, реален курс по оцеляване, в който се опознавате добре, придобивате нови възможности и опит.

Освежаващо откъсване от рутината!

Защо?

Защото е пo-добре един километър преход сред неопитомена природа от 10 научнопопулярни филма и 100 неосъществени мечти за приключения!

За да се насладите на срещата с природата по нейните правила!

Защото е предизвикателство и възможност за сплотяване, израстване и придобиване на увереност!

Как?

Удивително е колко малко неща са наистина нужни за оцеляване и те могат изцяло да бъдат набавени от природата. Точно това ще научите по време на екстремния тийм-билдинг.

Безопасността е основна грижа и цел на всички инструктори в екипа.

Ще направим трудното-лесно и много трудното - средно трудно – полът и възрастта са без значение, важно е чувството за хумор и желанието да се справиш, както и 100% активното участие в катерене, пълзене, строене, събиране и приготвяне на храна, изобщо всичко по време на заниманията – зрителите-out!
Програмата включва преходи от базов лагер по маршрут с междинни лагери за нощувка изцяло на открито!
Ще успеете да се отърсите от напрежението, да спите под открито небе, да готвите на огън, да се сближите повече с хората наоколо, да погледнете морето, земята и небето по различен начин и да вземете всичко, което те предлагат.

Кои са вашите водачи?

Етна Тур е подбрала за Вас висококвалифицирани инструктори с опит в специалните части, бивши командоси, участвали във високо рискови операции, проникване, задържане, разузнаване и др. В екипа ни участват професионални психолози, които ще разработят и реализират най-подходящите програми за преодоляване на проблемите във Вашия екип и постигане на най-висока ефективност на тийм-билдинг мероприятието.

Маршрут

Остров Гьокчеада се намира в Егейско море срещу Дарданелите.

София - Пловдив - Капитан Андреево/Капъкуле - преминаване през Одрин - Хавса - Чанакале - Кешан и Гелиболу (край Дарданелите) - Ечеабат - пристанище Кабатепе - ферибот към остров Гьокчеада. Ечеабат е последният европейски град, а Чанакале е на азиатския бряг точно срещу него. Свързва ги ферибот на всеки кръгъл час.

На Острова

Слизайки от ферибота на пристанището Кузюлиманъ, изминаваме 4 км по шосето, до градчето Гьокчеада.

целогодишно

Допълнителна информация:

Цената включва:

  • транспорт
  • 2 нощувки в хотел*** ВВ на брега на морето
  • 3 нощувки на открито в заслони с подсигурена храна
  • екипировка
  • цената от 505 Euro на човек е валидна за групи от 5 до 10 участници
  • при групи от 10 до 20 участници, цената е 405 Euro на човек