Тийм Билдинг в Сахара

970

Сахара е най-голямата пустиня в света, разположена в северна Африка на територията на Мавритания, Мароко, Алжир, Тунис, Либия, Египет, Судан, Чад, Нигер и Мали. Площта ѝ е 9 млн. кв. км и заема повече от 1/4 от африканския континент. Около 1,5 млн. души обитават пясъчната повърхност, като най-много от тях са в Мавритания, Мароко и Алжир. Най-големият град, който е разположен в Сахара, е столицата на Мавритания - Нуакшот. Ние ще ви отведем в дюните на Сахара в Мароко, в подножието на Атласките планини.

Приключенски Тийм Билдинг

Предлагаме ви внимателно подбрани преживявания сред дюните на Мердзуга и Загора, при които процесът на учене се осъществява чрез преживяване и проиграване. Фокусът е насочен върху компанията, нейните цели и човешки потенциал. Акцентът най-често се поставя върху взаимното разбиране и доверие, изграждането на ефективни взаимоотношения, поемането на риск и отговорност.

Нашата програма е ориентирана към навигация, планиране на маршрути, ориентиране по карта в пустинна местност, изграждане на нощни лагери, risk assesment и основи на спешната медицинска помощ.

Всички тези дейности под формата на игри са катализатор за увеличаване на съпричастността към компанията и мотивацията на служителите.

Резултатите, които постигаме са:

  • подобряване на вътрешно фирмената комуникация
  • споделяне и изграждане на доверие
  • ефективна работа в екип и приобщаване на нови членове
  • взимане на решения в екип и постигане на резултати
  • решаване на конфликти
  • развитие на личностни качества, нагласи и поведенчески модели
  • изграждане на доверие и партньорство
  • управление на екипи и мотивация
  • управление на времето
  • управление на стреса

Неформалната и често непредсказуема обстановка и метеорологичните условия сближава участниците.
Пустинята е едно от най-сухите и горещи места на света. Температурите достигат до 46 градуса по Целзий на сянка, а средногодишното количество валежи е по-малко от 7 см дъжд, като в най-влажните райони може да падне дъжд два пъти в седмицата и след това да няма капка вода в продължение на години. В Сахара е измерена най-високата температура-58 градуса.

целогодишно

Допълнителона информация:

Нивото на трудност е съобразено за хора без предварителни познания в Off-Road дестинациите.
Мероприятието се реализира при група от 10 човека.
Пакетната цена включва самолетен билет София - Истанбул - Казабланка - Истанбул - София, шест нощувки на база Full Board в хотел 5*, допълнителни турове в района на Загора и Мердзуга. Трансфер летище-хотел летище.
Крайната цена се формира в зависимост от заявената екипировка, оборудване и техническите параметри на заданието на клиентите на Етна Тур.