ТУНИС - Хамамет - Уиндсърф

748

Тунис има широк излаз на Средиземно море - бреговата линия е с дължина 1250 км. В страната преобладава равнинно-хълмистият релеф. Само 1/3 от площта на север е заета от най-източните разклонения на Атласките планини, съставени от платото Северен и Висок Тел и планинските вериги Северен и Сахарски Атлас.

В централната част Тунис е районът на солените езера - много от тях запълват дъната на депресии. Най-голямото езеро е Шот ал Джарид. Южен Тунис заема част от пустинята Сахара с изолирани селца в оазисите.

Климатът в северната част на страната е субтропичен средиземноморски, а в южната-пустинен. Характерно за средиземноморският климат е меката влажна зима и изключително сухото и горещо лято.
Голям пясъчен плаж, пренаселен през лятото, водата е равна или малко чоп.

Настаняване в ХОТЕЛ 5* в Хамамет.

Уиндсърф курс 230 Евро
Начален курс 6 часа с инструктор +2 часа самостоятелна практика, теория и анализ след заниманията. Дава основни насоки от тръгването до свободното движение в различни посоки и извършването на бавни завои.

Междинно ниво А 6 часа с инструктор +2 часа самостоятелна практика, теория и анализ след заниманията. Придобиване на умения за преминаване от учебен борд към по-малък борд, техника за използване на трапец, плажен старт.

Междинно ниво Б 6 часа с инструктор +2 часа самостоятелна практика, теория и анализ след заниманията. В този курс ще ще затвърдите умението да използвате трапец, ще се научите да глисирате, да правите плажен старт и да карате в налъмите, ще практикувате основни завои, ще карате в различни ветрови условия и ще учите воден старт и да учите завои на скорост.

Индивидуални дати по заявка
  • Курс за напреднали 6 часа с инструктор +2 часа самостоятелна практика, теория и анализ след заниманията
  • За да се включите в този курс трябва да умеете да правите воден старт и джайбове. В това ниво ще започнете изучаването на някои по-сложни маневри, практика при различни ветрови условия, практика на вълни.
  • Препоръчителен брой хора, с които в рамките на 5 дни ще се занимава 1 инструктор е не по-голям от 8 човека.
  • В цената не е включен наем на екипировката.