Уиндсърф в Мароко, Танжер

950


Уиндсърф под фереджето на Танжер

Танжер е входа към богатата арабска цивилизация. Срещата на арабската и берберската култура прави вълните наистина големи, вятъра - прекрасен, а пустинята - ново предизвикателство.

Метео бриф

Климатът е субтропичен средиземноморски. Характерни за средиземноморския климат са меката, влажна зима и изключително сухото и горещо лято. Плажът е широк, пясъчен, мястото е съвсем близо до града, на юг от пристанището. Вълните са средно големи, а температурата - 25 - 35 С през лятото и 20 С през зимата.

Уиндсърф курс 230 евро

Настаняване

Продължителност 7 дни, настаняване в хотел Tanjah Flandria Hotel Tangier

Начален курс

6 часа с инструктор + 2 часа самостоятелна практика; теория и анализ след заниманията. Дава основни насоки от тръгването до свободното движение в различни посоки и извършването на бавни завои.

Междинно ниво А

6 часа с инструктор + 2 часа самостоятелна практика, теория и анализ след заниманията. Придобиване на умения за преминаване от учебен борд към по-малък борд, техника за използване на трапец, плажен старт.

Междинно ниво Б

6 часа с инструктор + 2 часа самостоятелна практика, теория и анализ след заниманията. В този курс ще ще затвърдите умението да използвате трапец, ще се научите да глисирате, да правите плажен старт и да карате в налъмите, ще практикувате основни завои, ще карате в различни ветрови условия и ще учите воден старт и да учите завои на скорост.

Курс за напреднали

6 часа с инструктор +2 часа самостоятелна практика, теория и анализ след заниманията. За да се включите в този курс, трябва да умеете да правите воден старт и джайбове. В това ниво ще започнете изучаването на някои по-сложни маневри, практика при различни ветрови условия, практика на вълни.

целогодишно
  • Препоръчителен брой хора, с които в рамките на 5 дни ще се занимава 1 инструктор, е не по-голям от 8 човека.
  • В цената не е включен наем на екипировката.

Цената не включва:

  • летищни такси – 99 Euro*
  • допълнителни екскурзии и трансфери
  • летищните такси се фиксират точно в момента на издаване на билетите