Фуертевентура, 7 дни Уиндсърф

640

Представи си ... чисти плажове със златен, бял или черен пясък, палмови оазиси и прекрасни екзотични курорти, дълбоки каньони и селца с хилядолетна история, безкраен океан, който радва очите … а към това добави и "райски кътчета" за уинсърфинг.

Уиндсърф курс:

Начален курс 6 часа с инструктор и 2 часа самостоятелна практика, теория и анализ след заниманията. Дава основни насоки от тръгването до свободното движение в различни посоки и извършването на бавни завои.

Междинно ниво А 6 часа с инструктор +2 часа самостоятелна практика, теория и анализ след заниманията. Придобиване на умения за преминаване от учебен борд към по-малък борд, техника за използване на трапец, плажен старт.

Междинно ниво Б 6 часа с инструктор +2 часа самостоятелна практика, теория и анализ след заниманията. В този курс ще ще затвърдите умението да използвате трапец, ще се научите да глисирате, да правите плажен старт и да карате в налъмите, ще практикувате основни завои, ще карате в различни ветрови условия и ще учите воден старт и да учите завои на скорост.

Курс за напреднали 6 часа с инструктор +2 часа самостоятелна практика, теория и анализ след заниманията.

целогодишно

Допълнителна информация:

За да се включите в курса за напреднали трябва да умеете да правите воден старт и джайбове. В това ниво ще започнете изучаването на някои по-сложни маневри, практика при различни ветрови условия, практика на вълни.

Препоръчителен брой хора, с които в рамките на 5 дни ще се занимава 1 инструктор е не по-голям от 8 човека.

Цената включва:

  • самолетен билет София-Мадрид-Фуертевентура-София
  • седем нощувки в хотел 2* на база BB

Цената не включва:

  • летищни такси около 104 Euro
  • уиндсърф курс 230 Euro
  • наем на екипировка
  • медицинска застраховка